Personvernserklæring

Introduksjon

I dette dokumentet ligger personvernsopplysninger for appen “Badgehunter”. Dokumentet forklarer hvilke opplysninger vi lagrer, hensikten med å lagre disse, og hvordan du kan få de slettet. Har du noen spørsmål i forhold til personvernsopplysningene i dokumentet, eller dine rettigheter som bruker av Badgehunter, ta kontakt på kontakt@badgehunter.no.


Hvilke opplysninger henter vi?

Navn,
Profilbilde,
E-post,
Bildene du laster opp for å bekrefte badge


Hva bruker vi disse opplysningene til?

Navn og profilbilde blir brukt til å lage en offentlig profil slik at dine venner kan se dine badges og din score.

Vi lagrer e-post for å kunne knytte Facebook kontoen din til E-post adressen, slik at man kan velge om man vil logge inn med e-post eller Facebook

Dersom du logger inn med Facebook, vil appen lagre en liste lokalt på mobiltelefonen med bruker iden til Facebook vennene dine. Denne blir brukt til å laste inn deres profilbilde.

Dersom du laster opp et bilde for å godkjenne en badge, vil denne bli lagret frem til badgen er godkjent, og deretter slettet. Dette er for å kunne verifisere at badgen faktisk blir utført.


Hvordan blir dataene behandlet?

Dataene blir sendt til Google sin database gjennom en kryptert tilkobling. Dataene blir lagret i Google Firestore. Dataene er ikke tilgjengelig for uatoriserte brukere uten riktig innlogging.


Hvor lenge lagres dataene?

Dataene vi lagrer om deg blir lagret frem til brukerkontoen slettes.


Hvordan kan brukerne få tilsendt sine opplysninger?

Dersom du ønsker å få tilgang til alle dine personopplysninger, kan du sende en mail til kontakt@badgehunter.no.


Hvordan brukerne kan få sine opplysninger slettet?

Dersom du ønsker å få dine personopplysninger slettet, kan du sende en mail til kontakt@badgehunter.no. Da vil du få hjelp til å slette kontoen.
Last ned Badgehunter nå!

...